Отзывы об интернет провайдере Kyivstar GSM
Оставить отзывСкажем так, стали отвратительной конторкой, на выходных сорость, никакая порядка 16 мб, а сегодня уже часа 4, пик входящей 0,22мб упырям не дозвонится, решил пойти по другому типо подключится, и о чудо мне ответил оператор, которая заявила что меня даже и не видят. последний месяц пользуюсь и на другого переключусь. понимаю что бывают проблемы, но это капец, причем уже месяца два
Як правило не залишаю негативні відгуки, але на цей раз вже накипіло.
Живу в орендованій квартирі, де вже був підключений інтернет провайдер Діалект.
Плачу 155 грн за телебачення і 100 грн за інтернет, також окремо оплачую виділенe IP адресу 35 грн. Відключити телебачення не можна — така цінова політика у цій «прекрасною» компанії. Разом самий мінімальний пакет 10Мбит з виділеним IP обходиться в 290 грн.
Отже, що ж я отримую за 290 грн:
— Регулярні подвисания (збільшення пінгу) або зовсім втрата пакетів даних на стороні їх маршрутизатора або після нього.
— Служба підтримки яка працює виключно до 18:00, а у вихідні дні іноді не бере трубку.
— Тупо не працюючий інтернет більше 1 доби. На скарги, відповідають перевантажити роутер.
— Регулярні подвисания під час відео або аудіо зв’язку.
Остання ситуація викликала бажання залишити відгук. Дзвоню о 17:55 в службу підтримки, кажу що немає інтернету. Відповідають, що зараз перезавантажать на своєму боці обладнання, і щоб я через 5 хвилин перевірив, мовляв, якщо не буде і далі інтернету, то оформлять заявку на майстра. Перевіряю через 5 хвилин — інтернету так і немає. Дзвоню їм, а трубку вже ніхто не бере. Мабуть вже 18:01 і робочий день закінчився!!!
Дзвоню на наступний день. Називаю свою адресу, а від туди незадоволений голос: «Інтернет повинен бути, перевірте ще раз». Перевіряю, дійсно інтернет є. Але вже через пів години знову пропадає. Додзвониться не можу. В результаті від моменту як мені запропонували оформити заявку на майстра пройшло 24 години. Інтернетом за цей час я користувався тільки пів години. Майстра очікувати не доводиться.
Працюю з дому, завтра понеділок, походу працювати доведеться йти в коворкінг або платити операторові телефонного зв’язку за послугу роздачі інтернету.
У мене складається враження, що ні працівники ні керівництво компанії взагалі ніяк не вмотивовані щоб у користувачів не було перебоїв з постачанням послуги.
Також відносяться до користувачів як до ідіотів. Приїжджає майстер, каже що у мене проблеми з маршрутизатором, потрібно купувати більш новий, в ньому проблема. Потім йде на горище, щось там робить і протягом пари тижнів проблем немає. І так кожен раз. Питання, ну якщо ви знаєте як усунути проблему, і знаєте що вона періодично виникає, ну не включайте окуня, працюйте над обладнанням. Якщо обладнання потребує ручного перезапуску, Перезапускайте. Накипіло.
Загалом якщо є можливість вибирати, то ні в якому разі не Діалект. Побережіть нерви.
худший провайдер на земле, через укртелеком через телефонную линию, скоростя больше чем у киевстара через оптоволокно, пинг выше 150, худшее чем я только пользовался, потраченных денег и нервов не стоит совершенно, проклинаю всю компанию киевстар с её мобильной связью и интернетом