Отзывы об интернет провайдерах (Житомир)
Оставить отзывЯ використовую хостинг від компанії Zomro протягом останніх двох років і загалом задоволений їхніми послугами. Надійність їхнього хостингу вражає - мій веб-сайт майже завжди доступний і робочий. Навіть у тих випадках, коли виникали деякі технічні проблеми, команда підтримки Zomro завжди була готова допомогти та швидко виправляла проблеми.
Добрий день, Богдан. Щиро вдячні за таку високу оцінку компанії. Ми докладемо всіх зусиль, щоб ви і надалі були задоволені нашими послугами!
Добрий день. Анонім! Дякуємо за таку високу оцінку нашої роботи. Ви все вірно підмітили, дешеві Wi-Fi маршрутизатори не дозволяють відчути реальні можливості хорошого та стабільного доступу до мережі Інтернет.
Хочу подякувати колектив NET — CITY за якісний інтернет, я користуюся вашими послугами уже два роки і дуже задоволений, швидкість стабільна, через особистий кабінет є можливість проплачувати і бачити всі новини, дякую і рекомендую тім, хто ще не підключився до NET — CITY.
Віктор, нам дуже приємно чути такі теплі слова! Ми докладемо усіх зусиль, щоб ви і надалі були задоволені нашими послугами!