Отзывы об интернет провайдерах (Червоноград)
Я вже підключений до Грози цілих 10 років. За цей час бувало усяке) але саме головне що все є стабільним — Інтернет працює як і повинен працювати без перебоїв. Швидкість також на рівні. Телебаченням теж задоволений:) хоча рідко ним користуюсь.
Також підтримка хороша і завжди допоможе ще-й покаже якщо потрібно (Це — перевірено моїми товаришами та мною)
Моя думка така — На кожен товар є свій покупець.
Я обираю Грозу тому що тут мене все влаштовує.
Бачив кілька людей які дуже негативно відзивались і мені дуже цікаво звідки оце все ви берете?
Я розумію такі ситуації — коли підключені люди до інших провайдерів пишуть ось таке.
Але для чого говорити\писати те що взагалі і близько не так як воно є насправді.
P. S. Люди будьте Людьми!
Гіршого провайдера ще не бачив, підтримці абсолютно пофіг на клієнтів. На всі проблеми вони відповідають: "У нас все ок, проблема з вашим компом.".
Швидкість просто "космічна" при заявлених 2мбіта скорість максимум 1мбіт.
Пінги настільки великі, що про онлайн ігри можна зразу забути.
у меня 10 мегабит пакет я уже 8 лет подключон к ланет скажу одно у меня ранше бил бужнет потом стал ланет сначала всьо било хорошо первий год ланета, но щас ето пздц... уже 2 месяц подряд постоянние глюки збои пинг то ещо всякие неплановие работи у них..
сначала скорость била 6-7 мб\с с торента ето нормально но щас уже два месяца как скорость 200-400 кб\с ето примерно 3-4 мегабита
И О ЧОм МОЖНО ГОВОРИТЬ ДАЛЬШЕ