Мы используем на нашем сайте файлы cookie, чтобы сделать пользование нашим веб-сайтом удобнее а также рекламу более интересной и подходящей для вас.

Отзывы об интернет провайдерах (Чортков)

мені цей провайдер подобається. Інтернет майже не пропадає і швидкість не скаче. В нього доступна ціна. В цілому супер правда хотілося б кращої швидкості

olehov , 12.03.2018 в 21:57

Гіршого немає

Гіршого провайдера немає, служба підтримки не працює взагалі, швидкість постійноскаче, постійні обриви, однозначно буду міняти. НЕ РАДЖУ НІКОМУ!!!

Аноним , 25.07.2017 в 22:38

всім рекомендую хто любить щоб у нього були обриви на лінії кожного дня а 7 днів на місяць небуло інтернету взагалі і швидкість невідповідає дійсності так що якщо хтось хоче підключайтесь ....і я працюю торговим придставником і така ситуація по всій тернопільській області так що дуже поганий провайдер...і якщо у вас сталась якась поломка рем.група приїде до вас не раніше ніж через тиждень від вашого повідомлення про поломку і коли вона приїде і виконає ремонтні роботи ви будете дуже здивовані адже за рїх приїзд і за ремонт платите ви а це мінімум 200гр. так що укого є лишні гроші і стальні нерви рекомендую.І ще рекомендую цього провайдера самотнім людям яким немає ским спілкуватися тому що в колцентер прийдеться звонити дуже часто....не підключайтесь, я якби знав що це така ніколи непідключивсяб

ігор , 21.11.2014 в 23:01

Швидкість нормальна

Нормальна швидкість в середньому 5 мб\с, перебоїв немає, я пару сайтів на які неможливо просто зайти тікі я speedtest а ask.fm

Назар , 05.05.2014 в 15:12

low, TO, розриви

Пользуюсь услугами ISP GT ltd уже около 5 месяцев. Халявное подключение? Это уже прошлый век. Стабильные разрывы, частый ТО и delay.

Оплачивая услуги каждый месяц, всё больше сомневаюсь в том что надо продолжать сотрудничество. Внутренние айпишники в базе рассылки spam'а, капча преследуют меня как какого-то мелкого уголовника :)

(про ограниченный доступ к сервису

Google или Mail.ru даже не говорю)

Сойдёт для торрента, но при <500 кб\сек много не накачаешь.



Искренне, ваш 94.231.187.10

Terry , 09.10.2013 в 14:41

Комментарий представителя провайдера

Я думаю зі швиткість тепер все в порядку коли протянули оптику до вас в село?

бардак + постійні глюки

вот що написав на оф форумі бітернету і сьогодні вже він не працює. щось багато співпадає або ж навмисно:

"підключили в лютому минулого року. 2 місяці мав на халяву (в Чорткові проводилася акція). за весь час глюки були приблизно раз на тиждень. в інтернеті бував мало, можливо і тому мало замічав. останні декілька місяців в інтернеті проводжу часу не менше 8 годин на добу і в середньому в тиждень маю максимум 3 дні коли інтернет працює нормально а в решті - приходиться дзвонити інколи і по 3 рази на день. ніяких закономірностей я не замітив: ні година, ні роутер (міняв та коли пропадав інтернет відразу дзвонив до сусіда який підключений то тієї ж "площадки"), ні компютер, ні мак адреса роутера або ноута, ні порт... з чим це звязано - не маю навіть уяви, хоча чому має клієнт заморочуватися цим вже протягом більше року? чому я ще підключений до біретнету - тому що висока швидкість по доступній ціні - 100грн за 50 мегабіт (хоча на сайті вказано 100 мегабіт за 100грн але можливо це в тернополі). проплатив до кінця травня. якщо за цей період буде хочаб 5 разів вибивати - я вимушений буду змінити провайдера.

рекомендації щодо нових клієнтів на основі власного досвіду!:

1. якщо у вас пропадає інтернет хочаб 2 рази на тиждень та вас це дратує - ні заява (усна, письмову йду писати в понеділок), ні сотні дзвінків на гарячу лінію НЕ ДОПОМОЖУТЬ!!! точніше допоможуть але (можливо) так як в мене --- лише на декілька годин. та зауважте що будете чути дуже часто різні причини. не знаю, чи то збіг обставин чи то правда. хоча в останні 2-3 місяці постійно кажуть - немає звязку з площадкою (до речі - якесь обладнання на моїй площадці вже міняли, але чому за стільки часу не можна підключити мене до іншої?)

2. якщо ви не з тернополя або немає міського номера та готові терпіти низьку якість заради ціни - то сміло поповнюйте мобільний рахунок на 100 або більше грн бо вони підуть на розмови в ближчі 2 місяці (стартовий пакет МТС 0.25 коп за хв - приходилось не раз чекати з'єднання з оператором по 20 хв. повірте - коли срочно потрібне з'єднання з інтернтом - то варіантів не залишається! у сусіда ж так само, але йому легше - в нього робота "наземна").

3. дешевий сир лише в... загадкою лише залишається - чому клієнт повинет вникати в причини неполадок щодо з'єднання з інтернетом при тому що він платить гроші??? винні майстри? - найміть інших, хтось інший? - заміна. толку інакше не буде при такому відношенні до роботи.



абзац для адміністрації форуму: якщо це повідомлення буде видалено (що не раз буває на сайтах які видаляють критику в свою сторону), обіцяю, що воно буде опубліковано на решті технічних форумах та можливих сайтах які стосуються данної тематики.

дозволяю видалити тему створену мною після того як інтернет будет працювати ПОСТІЙНО!!!"

вам все ж рішати що робити

Володимир , 29.04.2013 в 00:17

Беспредел

Скорість нище заявленної!

Постійні обриви звьязку!

Не реально дозвонитись в технічну підтримку!

Одним словов дно інтернет с дно покритям і сервісом!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Олександр , 27.04.2013 в 11:43

Мне кажется, немного исправили положение...

Вот вижу много отрицательных отзывов. И немного удивляюсь. Да, раньше (в самом начале процветания провайдера) я бы поддержал ваши жалобы на 200%...Но последний год всё нормализировалось..Скорость стала стабильной (ну есть некоторые нюансы нехватки должной скорости, но они незначительны...к примеру, у меня 2Мб, но выдаёт 1,5..Разве это смертельно? И это только во время "ПИК", а так то даже 2,5 бывает), обрывов практически нет (до 10 за неделю - практически ничто), отзывчивость при подключении - 98% (100 не бывает нигде) =))

Правда 1 небольшой "-"...Обещали с 2 на 4Мб повысить, но чёт прошло уже 2 недели и толку 0...А так, в общем, провайдер исправился...Просто могут быть проблемы у отдельно взятых людей...У меня были - я исправил...

Павел Котович , 04.02.2011 в 14:31

Сервис

Плачу 200 грн за ОГО Ultra, заявленная скорость до 24Мб. В наявности от 1.3 до4.5 , а в субботу воскресенье вообще 0.5 -0.6 просто ужас это притом что я живу в двустах метрах от укртелекома.Нервов не хватает. Жалобы к оператору не дают никаких результатов.Написал отказ от телефона и нета не хочу иметь никакого дела с ними перехожу на другого оператора по более низким ценам и лучшим качеством обслуживания.А пока по договору я еще месяц ДОЛЖЕН пользоваться этим г...м.Перешел на 0.512 чтоб меньше платить , а реальная скорость 0.198. За столько лет можно уже научиться работать с людьми а так скоро будут сами пользоваться своими "услугами" народ будет спрыгивать к другим операторам.Думайте как вы собираетесь сохранить людей, а то только во время подключения сладко говорите о работе и "сервисе" и на этом весь сервис заканчивается. Желаю удачи!!!

Александр , 26.01.2011 в 15:27

Могло бы быть и лучше!!!

Я не жалуюсь, вполне нормальный провайдер!!! Скорость отличная, особенно последние пол года, стабильная, но есть один недостаток - это прерывистость соединения! То есть: в "бизнес время" с утра до часов 4-5 вечера очень часто пропадает соединение минут на 5 (вроде ничего, но когда "шпилиш" в игрушки - мешает), а по выходным - так целый день происходят перебои!!! Я знаю, что это происходит из за перегруженности сети, но всё ровно, раздражает!!! Вот пока писал ЭТО, то соединение раз 6 пропало!!!)))

Вот если бы не это, то был бы вполне ОТЛИЧНЫЙ провайдер)))

Павел Котович , 24.12.2009 в 15:50